Home | Contact us | My Profile| Sign In| Member Login| Counseller Login
  Ranking | Exams | Online Test | Results | Blogs | Career Counselling | News Room | Study Abroad | Add Your Institute

 
Universities in India
Open Universities
Central Universities
Deemed Universities
Institution in India
Pvt./Govt./Atonomus
IIT/IIM/ITS etc.
Colleges in India
Medical
Engineering
Management
State/Alpha/Search
Courses in India
Regular
Part Time
Correspondence
High School
Statewise
ICSE
CBSE
Study Abroad
TOFFEL
ACT
GRE
GMAT
Question Bank
Solved Papers
Company Papers
Placement
Placement
DBSS Placement Papers
DBSS Placement Papers | DBSS Interview Procedure | DBSS
Aptitude Questions | DBSS TechniDBSSl Questions | DBSS
Interview Questions


/*
 *
 * DBSS
 *
 */


 1)A"s  place  is  7th from left .B"s position  is  
9th  from  the
        right.After  interchanging  their position A"s
position  is  11th
        from the left.Howmany candidates are there?
  19(ans)

        2)program:step   1:x=3D0,A=3D0,B=3D1;step2:If  
x<10;do  step  3 to 6
        otherwise go to step 7;step
3:Y=3DA+B;A=3DB,B=3DY;step 4:print Y;
        step 5:x is increased by 1
        step 6:Go to step 2;
        step 7:stop
        A)What is the 7"th value of Y that is printed?21
        B)After  set of instructions is over at step 5 what
is  the  last
        value of X?10
        C)When x=3D4 what is the value of Y printed?8
        D)suppose step 5 is replased by step:x=3Dx+3 what
would be the last
        value of Y printed?5
        E)step 1 is changed as x=3D5,A=3D0,B=3D1 what is Y?
 ans : 8

        3)Logical reasoning
          (1)Persons A,B,C,D,E,F are playing cards.
            B--  Mother,E--Niece  of A,A--Son of B
(complete  Qu.  is  not  
        known.Answers are correct!)
        A)Who is the winner of the game?Ans B(Mother)
        B)who are the ladies? B,E
        C)second winner in the game? Husband of B
        D)who is the niece of A?
 ans : B

        4)Even if problem is not clear answers are correct(
perfectly)

         a)Train overtaking problem from R.S.Agrawal
         b)A problem on pipes&cistern
          A)fill the tank in 1 hour B)fill the tank in 40
min.
         C)C leak the tank at 60lt/hrs
  ans:24 min.

        5)problem on ages
 ans:38,14

        6)when  29 is added to a particular number (1/3),
added to  (1/4)
        particular no?
 ans:24

        7)Synonyms:placate,sooth,ebullient
        ;Antonyms:incense,friction,diet

        8)3 questions on correction of sentences.

        9)odd man out
 1)ans 52.5     2)ans 20

 DBSS Placement Papers | DBSS Interview Procedure | DBSS
Aptitude Questions | DBSS TechniDBSSl Questions | DBSS
Interview Questions



       10)Reasoning:   3  questions.Ex:(1)All  cars   are   
scooters,all
        scooters are trucks.
 (from R.S.Agrawal

        11)In one company women are 40 more than men______.
 ans:160

        12)5 problems on heights of persons.

        13)clock problem    14)Age problem   
 ans:38,14

        14)profit and loss problem

        16)mixture problem
 ans:1:6

        17)a a b a a b a a b a a b a a b.There will be 4
choices
        ans:b a a a
        3  questions  are  given with blanks.Clue:3 or  4  
letter  series
        repeats depending on which ans must be selected.

        18)compreshion:small paras and 3 questions

        19)date of birth problems ans:saturday

        20)for one problem ans is 16 2/3

        21)pressure vs volume PV=3DK one problem.

        22)implicateXreliable

        23)A necklace is made of 5 colors of pearls.ans:68


        24)ans:compendiom

        25)bench,chair,thron,pedastrian,cook odd man out

        26)A  can do work 2 times faster than B.B can do
100 parts in  40
        min.. Howmany parts can A do?Ans:30